Zakład Miesny Górzyca, wielkanoc, konkurs

Zakład Mięsny Górzyca został laureatem prestiżowego konkursu "Wielkanoc - Mięsne Święta - Polska Tradycja". Udział w tym wydarzeniu potwierdza wysoką jakość wytwarzanych w zakładzie wyrobów.

bartosiak anna, zaklad miesny górzyca, wielkanoc, wędliny

W piątkowym Kurierze Szczecińskim - Magazyn nr 60 (19537) przeczytacie o naszym ogromnym sukcesie.

Kiełbasa biała to jeden z najpopularniejszych wyrobów mięsnych na wielkanocnym stole. Legenda głosi, że przysmak ten został wymyślony w Monachium w roku 1857. W polskiej kuchni pojawiła się około 1893 roku.

Z ogromną przyjemnością zapraszamy do naszego nowego sklepu! Tym razem w Resku, ul. Wojska Polskiego 17A. Wielkie otwarcie już w najbliższy czwartek (12.03) o godz. 9:00!

Jeśli poszukują państwo odpowiedniej formy, aby sprawić komuś radość, lub wyrazić wdzięczność skorzystajcie z naszej oferty specjalnej. Nasze wyroby zostały stworzone z myślą o tych, którzy chcą obdarować kogoś, złożyć życzenia w oryginalny sposób, lub zjeść coś wyjątkowego.

Delikatesy Mięsne Górzyca w Gryficach mają już rok. Dziękujemy, że jesteście z nami i z tej okazji, specjalnie dla Was w najbliższy piątek (27.02) przygotowaliśmy moc atrakcji! Czekają na Was Wędliny prosto z wędzarni, liczne degustacje i wyjątkowa oferta promocyjna.

Do Świąt Wielkanocnych jest jeszcze sporo czasu, ale jeśli chcielibyście podać na świątecznym stole domowe kiełbasy, czy wędzonki własnoręcznie zrobione - już powoli można zacząć o tym myśleć.

Czy też zastanawialiście się nad tym jak długo można przechowywać wędliny w lodówce i w jaki sposób?

Kiełbasa szlachecka to wyrób grubo mielony, przygotowany z najwyższej jakości szynki wieprzowej.