Piknik Nad Odrą odbył się w samym centrum Szczecina w dniach 10 i 11 maja na Wałach Chrobrego. Wielka grillowa uczta w towarzystwie kiełbasy z rusztu i kaszanki dobrej, oraz wspaniałej wiejskiej pajdy chleba z ogórkiem kiszonym!

Zakład Mięsny Górzyca otrzymał wyróżnienie w prestiżowym konkursie „Ogólnopolskie konkursy Wędliniarskie Wielkanoc Mięsne Święta Polska Tradycja” dla Kiełbasy Białej w Jelicie Baranim.

Znaczący procent ludzi to zwolennicy diety bardziej lub mniej obfitej w produkty mięsne. Wzrasta również świadomość konsumencka odnoście walorów odżywczych powszechnie dostępnych produktów. Czy wy również zastanawiacie się nad tym co jecie?

Z końcem lutego otworzyliśmy kolejny sklep. Tym razem zawitaliśmy do „rodzinnej” miejscowości, aby otworzyć kolejne stoisko w ramach współpracy z ogólnopolskiej sieci sklepów Kaufland. Stoisko mięsne znajduje się w pasażu handlowym zaraz przy wejściu marketu.

W związku z dynamicznym rozwojem sieć sklepów pn. Delikatesy Mięsne Górzyca - oferującej głównie wysokiej jakości wyroby mięsne m.in. w postaci szynek, kiełbas oraz wędzonek, już w lutym otwieramy 2 nowe stoiska na terenie województwa zachodniopomorskiego.

W grudniu uruchomiliśmy dla Państwa Sklep Firmowy znajdujący się w bezpośrednim sąsiedztwie Zakładu Mięsnego w Górzycy, umożliwiając tym samym Państwu zakup wędlin prosto z linii produkcyjnej.

Czy może być cos wspanialszego niż świeże, chrupiące pieczywo z aromatyczną wędliną? Delikatesy Mięsne Górzyca w Szczecinie zachęcają do zakupów na prawobrzeżu. Stoisko znajduje się przy ul. Seledynowej (tuż obok poczty). Współdziała ze znaną szczecińską siecią piekarni ASPROD.

Mamy prawdziwy powód do dumy! Na targach POLAGRA FOOD 2012, które odbyły się w Poznaniu na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich. Uczestnictwo w powyższych targach było naszym debiutem, a zarazem okazało się i ogromnym sukcesem...

Zakład Mięsny Górzyca przystąpił do projektu wdrażanego przez Zachodniopomorską Izbę Rolniczą pn. "Smaki polskie - Wieprzowina Polska tradycja", który finansowany jest ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.