Wędliny z Dzika to wyjątkowy asortyment nie tylko na specjalne okazje. Wyroby doprawione czarnym pieprzem, zielem angielskim, czosnkiem, gałką muszkatołową lub jałowcem, a także szlachetne, ciemnoczerwonej barwy mięso z dzika to kompozycja wyjątkowego smaku.



Kiełbasa Krakowska z Dzika to przekąska dla wszystkich miłośników wyrazistych smaków. Kiełbasa suszona, o wyczuwalnym czosnkowym aromacie z nutą czarnego pieprzu i gałki muszkatołowej zadowoli najbardziej wymagających odbiorców.

100 g produktu wyprodukowano z 78 g mięsa z dzika i 42 g mięsa wieprzowego

Spowita zapachem jałowca, niezwykle aromatyczna Kiełbasa Myśliwska z Dzika to przekąska na każdą okazję. Kiełbasa średniorozdrobniona, o głębokiej nucie czosnkowo-jałowcowej z domieszką pieprzu.

100 g produktu wyprodukowano z 64,3 g mięsa z dzika i 52,6 g mięsa wieprzowego

Soczysta i krucha Szynka z Dzika o wyrazistym aromacie przypraw, wędzona w tradycyjnych komorach wędzarniczych, długo marynowana, niezwykle delikatna, doprawiona do smaku zielem angielskim, kolendrą i gałką muszkatołową. Wyprodukowana z najwyższej jakości mięsa z dzika.

Wytrawny, grubomielony i delikatny Pasztet z Dzika z dodatkiem majeranku, cebuli, ziela angielskiego i pieprzu. Ze względu na swój niezwykły smak i aromat jest idealnym uzupełnieniem deski wędlin i mięs.

Doskonałe w smaku Kabanosy z Dzika swój niepowtarzalny aromat zawdzięczają kompozycji kminku, czarnego pieprzu i czosnku. Idealny stopień wysuszenia to zasługa wędzenia w tradycyjnych komorach wędzarniczych.

100 g produktu wyprodukowano z 70,4 g mięsa z dzika i 62,4 g mięsa wieprzowego