Wyjątkowy aromat naszych wyrobów to zasługa precyzyjnie dobranej mieszanki naturalnych przypraw takich jak pieprz, czosnek, majeranek, gorczyca, czy kolendra. Niepowtarzalny smak wędlin osiągamy poprzez zastosowanie tradycyjnego sposobu wędzenia w wędzarniach opalanych drewnem olchowym lub bukowym.
Wędzenie tradycyjne to kontrolowane i powolne spalanie drzewa, w wyniku którego uzyskujemy wyjątkowy smak, wspaniały aromat i niezwykły, głęboki kolor.
Autorska linia produktów Wędliny z Tradycyjnej Wędzarni to wysokiej jakości asortyment, w którego skład wchodzą: szynka, wędzonka, kiełbasa, a także kabanosy. Wyroby te wyprodukowane są ze starannie wyselekcjonowanego surowca, wzbogacone wyjątkowym smakiem przypraw i otulone zapachem drewna. Wędliny z Tradycją to wyjątkowe produkty, które z powodzeniem znajdą miejsce na Państwa stole.